.

 

Onder het kopje Coronanieuws vindt u de huidige maatregelen die in De Willemskade worden genomen ten aanzien van het Coronavirus.

 

 

 

Mijn naam is Stella Beeldsnijder

 

Ik ben 65 jaar en moeder van 2 kinderen. Na mijn middelbare school ben ik psychologie gaan studeren aan de Rijks Universiteit van Groningen. Voordat ik afstudeerde ben ik naar Afrika vertrokken waar ik 7 jaar gewoond en gewerkt heb als trainer.

 

Terug in Nederland ben ik aan de Universiteit van Utrecht afgestudeerd in twee richtingen: Victimologie & Depressies en Sekse, Seksualiteit & Relaties.

 

Ik ben GZ-psycholoog (BIG/ NVGzP/LVVP). Daarnaast ben ik een cognitieve gedragstherapeut (VGCT), een relatietherapeut (stichting EFT) en een EMDR-practitioner (VEN).

 

Ik werk met mensen die getraumatiseerd zijn, angst en/of stemmingsklachten hebben of relatieproblemen ervaren. Ook mensen met eetproblemen kunnen bij mij terecht. Ik houd daarbij rekening met seksespecifieke aspecten.

 

Ik werk zowel kortdurend klachtgericht als langerdurend persoonsgericht.

Ik doe zowel individuele als partnerrelatie behandelingen. Partners kunnen stellen zijn van verschillend geslacht of van hetzelfde geslacht. Ze kunnen zich in een gesloten of in een open relatie bevinden. Ook als u hebt besloten uw relatie te beëindigen en er zijn kinderen in het spel, kan het goed zijn samen te kijken hoe u op een goede manier samen ouders kunt blijven ondanks de pijn en het verlies van de liefdesrelatie.

Ik ben lid van de stichting EFT als aanvullend getrainde EFT register therapeut. 

Hoewel ik geen gezinstherapeut ben, ben ik wel geschoold in EFFT. Dit is in feite EFT voor gezinnen, gezinsleden onderling.  Ik kijk dan samen met u hoe u weer meer open voor elkaar kunt staan en of en hoe u een veiligere hechtingsrelatie aan kunt gaan. Belangrijk uitgangspunt is dat ouders de verantwoordelijkheid hebben om kinderen te steunen in hun behoeftes en niet andersom...

 

Ik ben supervisor en leertherapeut voor de VGCT. Het tarief voor zowel supervisie als leertherapie is € 100,- voor 60 minuten.

Ook geef ik supervisie aan GZ psychologen in opleiding.

Daarnaast begeleid ik collega’s die al wel werkzaam zijn in hun eigen praktijk, maar nog graag een steuntje in de rug willen.

Ook ben ik graag beschikbaar voor consultatievragen van huisarts/POH-GGZ. Dat kan incidenteel en ook op meer structurele basis. Het tarief is € 100,- voor 60 minuten.

 

 

Mijn praktijk is in 2019, na visitatie, gecertificeerd door de kwaliteitscommissie van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP). 

Het certificaat is 5 jaar geldig.

LVVP logo

 

Ik heb géén contracten meer met ZorgVerzekeraars. Als u een restitutiepolis hebt krijgt u de rekening thuis en kunt u deze zelf indienen bij uw zorgverzekeraar. Vraagt u na hoeveel u vergoed krijgt!

Het is ook mogelijk om de behandeling via "1nP" te laten verlopen. "1nP" is een gecertificeerde netwerkorganisatie van professionele hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg. De behandelingen die ik via "1nP" doe worden vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. Kijkt u voor meer informatie op www.1nP.nl

LET OP: Verzekerden via CZ, Delta Lloyd, Nationale Nederlanden en OHRA zijn van deze mogelijkheid uitgesloten. Het hoe en waarom kan uw verzekeraar toelichten.

 

 

Als u behandeling zoekt voor dat wat uw zorgverzekeraar niet vergoed (dat heet een Overig ZorgProduct zoals bv partnerrelatie- en werkproblemen) dan wordt het Vrije Praktijktarief in rekening gebracht. In 2024 is dat voor een

 

Individueel consult (60 minuten) €100,-

Dubbelconsult (90 minuten) 150,- 

EMDR behandeling (90 min.) €160,- 

Partnerrelatietherapie (90 min.) €170,- per stel (of als nodig naar draagkracht).

 

Wachtlijstinformatie:

Partnerrelatie therapie: Ik doe relatietherapieën zowel in Zwolle als in mijn woonplaats iets ten noorden van Meppel, ongeveer een half uurtje rijden vanaf Zwolle. Op dit moment heb ik ruimte voor nieuwe aanmeldingen.

Individuele behandelingen: Op dit moment heb ik geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen


(01-04-2024)

 

De praktijk is telefonisch bereikbaar op nummer 06 55117182.
Meestal treft u de voicemail omdat ik in gesprek ben en niet kan opnemen. Schroomt u niet om een boodschap in te spreken. Indien nodig bel ik u dezelfde dag terug.

De praktijk is geopend op maandagmiddag, dinsdag vanaf 11.00 uur, woensdag vanaf 9.30 uur en vrijdag vanaf 11.30 uur.

 

De praktijk is ook via email bereikbaar. Hoewel u zich niet via de mail kunt aanmelden kunt u daar wel uw vragen stellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

GZ-psycholoog BIG: 09063239925

AGB-code praktijk: 94055415

AGB-code zorgverlener: 94002555

KvK: 08222972

eHealth clientenlogin