.

 

Leest u alstublieft de informatie onder het kopje CORONA Nieuws.

 

 

Mijn naam is Stella Beeldsnijder

 

Ik ben 62 jaar en moeder van 2 kinderen. Na mijn middelbare school ben ik psychologie gaan studeren aan de Rijks Universiteit van Groningen. Voordat ik afstudeerde ben ik naar Afrika vertrokken waar ik 7 jaar gewoond en gewerkt heb als trainer.

 

Terug in Nederland ben ik aan de Universiteit van Utrecht afgestudeerd in twee richtingen: Victimologie & Depressies en Sekse, Seksualiteit & Relaties.

 

 

Ik ben GZ-psycholoog (BIG/ NVGzP/LVVP). Daarnaast ben ik een cognitieve gedragstherapeut (VGCT), een relatietherapeut (stichting EFT) en een EMDR-practitioner (VEN).

 

Ik werk met mensen die getraumatiseerd zijn, angst en/of stemmingsklachten hebben of relatieproblemen ervaren. Ook mensen met eetproblemen kunnen bij mij terecht. Ik houd daarbij rekening met seksespecifieke aspecten.

 

Ik werk zowel kortdurend klachtgericht als langerdurend persoonsgericht.

Ik doe zowel individuele als partnerrelatie behandelingen. Partners kunnen stellen zijn van verschillend geslacht of van hetzelfde geslacht. Ze kunnen zich in een gesloten of in een open relatie bevinden. Ook als u hebt besloten uw relatie te beeindigen en er zijn kinderen in het spel, kan het goed zijn samen te kijken hoe u op een goede manier samen ouders kunt blijven ondanks de pijn en het verlies van de liefdesrelatie.

Ik ben lid van de stichting EFT als aanvullend getrainde EFT register therapeut. 

Hoewel ik geen gezinstherapeut ben, ben ik wel geschoold in EFFT (emotionally focused family therapy) en ABFT (attachment based family therapy). Ik kijk dan samen met u hoe u weer meer open voor elkaar kunt staan en of en hoe u een veiligere hechtingsrelatie aan kunt gaan. Belangrijk uitgangspunt is dat ouders de verantwoordelijkheid hebben om kinderen te steunen in hun behoeftes en niet andersom...

 

Ik ben supervisor en leertherapeut voor de VGCT. Het tarief voor zowel supervisie als leertherapie is € 100,- voor 60 minuten.

Ook geef ik supervisie aan GZ psychologen in opleiding.

Daarnaast begeleid ik collega’s in hun eigen praktijk in de omgang met (een dreigende) klacht.

 

 

Mijn praktijk is in 2019, na visitatie, gecertificeerd door de kwaliteitscommissie van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP). 

Het certificaat is 5 jaar geldig.

LVVP logo

 

Ik heb géén contracten meer met ZorgVerzekeraars. Als u een restitutiepolis hebt krijgt u de rekening thuis en kunt u deze zelf indienen bij uw zorgverzekeraar. Vraagt u na hoeveel u vergoed krijgt!

LET OP: Verzekerden via CZ, Delta Lloyd, Nationale Nederlanden en OHRA zijn van deze regeling uitgesloten. Het hoe en waarom kan uw verzekeraar toelichten.

Het is ook mogelijk om de behandeling via 1nP te laten verlopen (zie hieronder). Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Als u behandeling zoekt voor dat wat uw zorgverzekeraar niet vergoed (dat heet een Overig ZorgProduct zoals bv partnerrelatie- en werkproblemen) dan wordt het Vrije Praktijktarief in rekening gebracht. In 2022 is dat voor een

 

Individueel consult (60 minuten) €100,- 

Dubbelconsult (90 minuten) 140,- 

EMDR behandeling (90 min.) €140,- 

Partnerrelatietherapie (90 min.) €170,- per stel (of als nodig naar draagkracht).

 

Ik ben aangesloten bij de stichting 1nP. Dat is een gecertificeerde netwerkorganisatie van professionele hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg. De basis- en de specialistische behandelingen die ik via 1nP doe worden vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. Kijkt u voor meer informatie op www.1nP.nl

Ik ga daarbij uit van de tijd die in mijn agenda voor u is gepland (60 minuten). Ook als het consult in werkelijkheid iets langer of iets korter duurde. Mocht ik méér dan 15 minuten afwijken van de tijd die voor u is ingepland, dan pas ik de tijdsduur van het consult aan.

 

Wachtlijstinformatie:

Individuele behandelingen: Op dit moment heb ik geen plek voor nieuwe aanmeldingen. Dat geldt voor zowel de SGGZ als voor de GBGGZ. Ik hanteer hiervoor géén wachtlijst.

Partnerrelatie therapie: Er is momenteel geen wachttijd,

(05-01-2022)

 

De praktijk is telefonisch bereikbaar op nummer 06 55117182.
Meestal treft u de voicemail omdat ik in gesprek ben en niet kan opnemen. Schroomt u niet om een boodschap in te spreken. Indien nodig bel ik u dezelfde dag terug.

 

De praktijk is ook via email bereikbaar. Hoewel u zich niet via de mail kunt aanmelden kunt u daar wel uw vragen stellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

GZ-psycholoog BIG: 09063239925

 

AGB-code praktijk: 94055415

AGB-code zorgverlener: 94002555

 

KvK:08222972

eHealth clientenlogin