.

 

Onder het kopje Coronanieuws vindt u de huidige maatregelen die in De Willemskade worden genomen ten aanzien van het Coronavirus.

 

 

Mijn naam is Jos Bosch

 

Ik ben als zelfstandig GZ-psycholoog werkzaam binnen de Willemskadegroep.

 

Ik heb mijn psychologiestudie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 2015 ben ik GZ-psycholoog en sinds 2019 Cognitief Gedragstherapeut VGCt. Ook heb ik de EMDR basisopleiding afgerond in 2016. De afgelopen 10 jaar heb ik gewerkt bij een GGZ instelling in Zwolle. In 2019 ben ik mijn eigen praktijk gestart. Vanaf januari 2021 richt ik mij volledig op het werk als vrijgevestigde GZ-psycholoog binnen de Willemskadegroep.

 

Ik bied individuele therapie aan volwassenen met angst- en stemmingsstoornissen en enkelvoudig trauma. De basis van mijn behandelingen is cognitieve gedragstherapie. Ik ben Junior schematherapeut in opleiding tot Senior en werk meer en meer vanuit dit kader.

 

Mijn behandelingen worden vergoed vanuit de zorgverzekering. Ik heb ten behoeve van vergoeding van zorg in de GBGGZ voor 2024 contracten afgesloten met Zilveren Kruis,ONVZ, Eno, Menzis, ASR en Caresq (en hun volmachthouders).

De duur van een consult bepaalt het tarief. Maar in plaats van precieze minuten te schrijven, mag ik ook uit gaan van de tijd die in mijn agenda voor u is gepland (60 minuten). Ook als het consult in werkelijkheid iets langer of iets korter duurde. Mocht ik méér dan 15 minuten afwijken van de tijd die voor u is ingepland, dan pas ik de tijdsduur van het consult aan.

Indien u ergens anders verzekerd bent kunt bij mij terecht via stichting 1nP (www.1nP.nl). Dat is een gecertificeerde netwerkorganisatie van professionele hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg, waarbij ik ben aangesloten. Ook behandelingen in de SGGZ lopen via deze netwerkorganisatie.

 

Indien uw behandeling niet wordt vergoed door de zorgverzekering (Overig Zorg Product) dan breng ik het vrije praktijktarief in rekening. Ik hanteer hiervoor 100 euro per consult (50 min).

 

Wachtlijstinformatie

Zowel voor de Basis GGZ als voor de Specialistische GGZ is de wachttijd ongeveer 9 weken. Er is geen wachttijd tussen intake en start behandeling.

(datum 01-04-2024).

 

Aanmelden

U kunt zich alleen telefonisch bij de praktijk aanmelden. De praktijk is telefonisch bereikbaar via 06-39713209.

 

Bereikbaarheid

Omdat ik veel in gesprek zit zal ik niet vaak meteen kunnen opnemen. Wanneer u een bericht achterlaat op mijn voicemail dan bel ik u terug, indien nodig nog dezelfde dag.

 

De praktijk is ook per e-mail bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt zich echter niet via de e-mail aanmelden, dit kan enkel telefonisch.

 

Praktijkinformatie

Psychologiepraktijk J.G. Bosch

KvK 74784234

 

Registraties

GZ psycholoog BIG 39919638725

 

AGB code praktijk: 94064738

AGB code zorgverlener: 94100670