Leest u alstublieft de informatie onder het kopje CORONA Nieuws.

 

 

Mijn naam is Gerrit Koopmans

 

Ik heb klinische psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Na mijn studie psychologie heb ik mij gespecialiseerd als psychotherapeut met als hoofdrichtingen Cognitieve Therapie en Systeem Therapie.

Ik ben van 1988 tot 2010 werkzaam geweest in een grote GGZ instelling en in 2004 ben ik een eigen psychologie & psychotherapie praktijk gestart.

 

Ik werk klachtgericht, op het gebied van angst, stemming en traumata. Ik maak daarbij gebruik van Cognitieve Therapie, Interpersoonlijke Psychotherapie en EMDR.

Daarnaast werk ik persoonsgericht op het gebied van identiteitsproblemen (adolescenten) en persoonlijkheidsproblematiek. Ik maak daarbij gebruik van methodieken uit de Schematherapie (Young).

Behalve individuele therapie geef ik ook partnerrelatietherapie. Op dit moment specialiseer ik mij in de Emotionally Focused Therapy (Sue Johnson) en ben lid van de stichting EFT als aanvullend getrainde EFT register therapeut.

 

Vergoeding

Ook in 2022 heb ik weer contracten met alle zorgverzekeraars (Achmea, Menzis, VGZ, CZ, Multizorg, De Friesland en DSW) en hun volmachthouders .

De duur van een consult bepaalt het tarief. Maar in plaats van precieze minuten te schrijven, mag ik ook uit gaan van de tijd die in mijn agenda voor u is gepland (60 minuten). Ook als het consult in werkelijkheid iets langer of iets korter duurde. Mocht ik méér dan 15 minuten afwijken van de tijd die voor u is ingepland, dan pas ik de tijdsduur van het consult aan.

Als u behandeling zoekt voor dat wat uw zorgverzekeraar niet vergoed (dat heet een Onverzekerd Product, zoals bv. partnerrelatie- of werkproblemen dan wordt het Vrije Praktijk tarief in rekening gebracht.

In 2022 is dat voor een individueel consult €90,- per gesprek (50 min.). Voor Partnerrelatietherapie (75 min.) is dat € 140,- (of als nodig naar draagkracht).

 

Voor aanmeldingen en overleg ben ik telefonisch te bereiken op 06-25053714. Mijn telefonisch spreekuur is op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 12.30 en 13.00. Buiten het spreekuur kunt u een boodschap inspreken en zal ik u zo spoedig mogelijk terugbellen.

 

Op dit moment is er een aanmeldstop voor alle diagnosegroepen in de SGGZ en de GBGGZ.

Er is geen wachttijd tussen intake en behandeling.

(05-01-2022)

Voor vragen kunt u mij mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Registraties:

Psychotherapeut BIG: 59048905216

GZ-psycholoog BIG: 39048905225

 

Aangesloten bij de verenigingen voor Schematherapie, EMDR en EFT en de beroepsvereniging LVVP

 

KvK 08225885000

AGB code praktijk: 94003168

AGB code zorgverlener: 94003654